23948sdkhjf

Havnebryggen Sirius - boliger

København S, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
På vej
Størrelse
20.400 kvm
Slut
2021
Adresse
Islands Brygge
2300 København S
Kategorier

På Islands Brygge langs Københavns havn opfører PensionDanmark 116 boliger i projejtet Havnebryggen Sirius. Projektet kommer i forlængelse af HavneBryggen Polaris, Pollux og Castor.

Havnebrygge Sirius består at to ens tårne på hver 14 etager på 14.000 kvm med p-kælder under bygningerne på 6.400 kvm. De 116 lejligheder bliver på mellem 72 kvm og 171 kvm.

Tårnene får altaner, der går rundt om bygningerne, med indbygget altankasser med vandingssystem baseret på opsamlet regnvand. Det grønne udtryk er skaleret til danske forhold sådan at dagslys og udsyn ikke begrænses og med plantearter, der kan klare det danske klima.

Størstedelen af stueetagen i Sirius-projektet og naboprojektet Castor får udadvendte funktioner i stueetagen. De skal understøtte bylivet ved den centrale plads, der ligger mellem de to projekter og forbinder vejen Islands Brygge med havnekajen og den fremtidige cykel- og gangbro over havneløbet til Enghave Brygge.

HavneBryggen Sirius bliver bæredygtighedscertificeret i kategorien DGNB Guld og opføres med høj anvendelse af bæredygtige materialer ud fra livscyklusanalyser og miljømæssige risici.

Centrale aktører
  • Henning Larsen Architects A/S
    Arkitekt
  • PensionDanmark
    Bygherre
  • KPC København A/S
    Totalentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.171