23948sdkhjf

Trelleborg Sealing Solutions – fabrik

Espergærde, Danmark

Størrelse
17.000 kvm
Start
2019
Slut
2021
Adresse
Mørdrup Erhverv Vest, Mørdrupvej 147A
3060 Espergærde

Trelleborg Sealing Solutions investerer et tre-cifret millionbeløb i et nyt og topmoderne produktionsanlæg på 17.000 kvm ved Espergærde. Placeringen af den nye fabrik er valgt med omhu. Den 90.000 kvm store grund har en synlig placering i kommunen, hvor det både er let at komme til for medarbejderne i bil og med offentlig transport, og hvor logistikken og distributionen vil blive væsentligt forbedret ift. produktionen i dag.

 

På øverste etage kommer Trelleborgs kantine til at ligge, og her kommer medarbejderne til at kunne trække ud på tagterrassen og nyde solen og den smukke udsigt over landskabet. Langs to af bygningens sider vil der være fri udsigt til de omgivne grønne områder, og vejene langs bygningens to andre sider vil blive anlagt i bløde buede former, så de passer godt ind i det kuperede landskab. Facaderne vil fremstå rene og enkle, så de skaber en god kontrast til det bakkede landskab.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.119