23948sdkhjf

Parkeringshus på parcel A23 i Egedal By

Egedal By, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Budget
17.350.000 kr.
Kategorier

Projektet indeholder opførelse af et parkeringshus på op til 600 pladser.
Etape 1 kommer til at indeholde ca. 280 parkeringspladser. Heraf bliver Egedal Kommune bygherre for de 160 pladser og bygherren til de resterende ca. 120 pladser bliver en privat bygherre, der er projektudvikler.
Det forventes, at der etableres et splitlevel-parkeringshus med ca. 40 parkeringspladser på hvert level.
Det bør bemærkes, at Egedal Kommune opnår ejerskab af parkeringshuset, selvom Egedal Kommune kun vil være økonomisk ansvarlig for opførslen af de første 160 pladser, som del af etape 1. Ved beregningen af kontraktværdien af den udbudte totalentreprise, er der er taget udgangspunkt i et færdigt parkeringshus på 600 pladser. Kontraktværdien er derfor vurderet over EU's tærskelværdi for EU-udbud af bygge og anlægsarbejder, selvom Egedal Kommunes andel af den samlede betaling ikke i sig selv overstiger tærskelværdien.
Den efterfølgende udvidelse af parkeringshuset vil ske på baggrund af kontrakter indgået med private bygherrer, der har købt en nærliggende grund i Egedal By, Stationsområdet. Hvis en køber af en nærliggende grund ønsker at afløfte lokalplanens krav om parkeringspladser ved at købe parkeringspladser i parkeringshuset, vil disse skulle opføres i parkeringshuset på parcel A23.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.11