23948sdkhjf

Ringkøbing K. - almene boliger

Ringkøbing, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udbud
Budget
90 mio. kr.
Størrelse
8.300 kvm
Start
Ultimo 2019

Projektet omfatter 83 almene boliger fra 80 til 115 kvadratmeter, der indgår som en del af Naturbydelen Ringkøbing K.

Boligerne opføres efter den tyske passivhusstandard, hvor energibehovet til rumopvarmning skal være mindre end 15 kWh/m2 pr. år.

Det lave energiforbrug opnås blandt andet ved at bygge, så huset gennem en lufttæt konstruktion har et lavt varmetab fra vægge, loft og gulv; tætte og optimalt placerede vinduer, så solvarmen udnyttes; kontrolleret ventilation med varmegenvinding; solvarmeanlæg, som anvendes til varmt brugsvand.

Samspillet med naturen er afgørende i udviklingen af nye boliger i hele Naturbydelen, og i det nye projekt projekt er naturen tænkt helt ind mellem bebyggelserne og helt tæt på de enkelte boliger. Det skal give beboerne en oplevelse af at bo midt i naturen.

De store vinduespartier mod syd bidrager således ikke blot til at højne bebyggelsens energieffektivitet. De bringer også naturen helt tæt på.

Ved kraftige regnskyl bliver regnvand ledt til små vandløb mellem husene, der også bidrager til naturoplevelsen.

Byggeperioden for første etape forventes at løbe fra ultimo 2019 til efteråret 2020. Herefter sættes byggeriet af 2. etape i gang.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Udbud til projektet
Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.131