23948sdkhjf

Sydhavnen i Vordingborg - boliger til brobyggere

Vordingborg, Danmark

Fase
Udførelse
Slut
Primo 2019
Adresse
Sydhavnsvej
Vordingborg
Kategorier

I løbet af få måneder skyder 64 boliger med plads til op til 128 personer op på Sydhavnen i Vordingborg. Det er Udviklings- og ejendomsselskabet Kiss Development som er gået i gang med at bygge boliger til en del af de mange italienske broarbejdere, som fra nytår begynder på opførelsen af den nye Storstrømsbro.

Boligerne bliver opført som fire såkaldte punkthuse, der består af mindre boligenheder bygget sammen omkring et fælles gårdhaveareal. Boligerne bliver på godt 20 kvadratmeter og har eget toilet og bad. De kan indrettes på flere forskellige møder, alt efter om der skal bo en eller to personer i dem.

I tilknytning til de fire punkthuse bliver endvidere opført et stort fælleshus med vaskeri, stort køkken og en spisesal med plads til ca. 100 spisende gæster.

Boligerne bliver opført på Sydhavnsvej umiddelbart øst for Kulturarkaden. De første boliger forventes at stå indflytningsklar primo 2019.

Når arbejdet med den nye Storstrømsbro er færdigt - forventeligt i 2023 - forventer Michael Eskildsen fra Kiss Development, at boligerne vil kunne benyttes til fx ungdomsboliger eller ombygges til mindre lejligheder på 40-45 kvadratmeter.

Hovedprojekt
Delprojekt(er)
Centrale aktører
  • Kiss Development Køge ApS
    Bygherre
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.109