23948sdkhjf

EAT Centralkøkken

København SV, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Forberedelse
Budget
94 mio. kr.
Størrelse
2.700
Adresse
Blushøjvej 13
2450 København SV
Kategorier

Projektet omfatter udvikling, projektering og opførelse af et storkøkken til produktion af den skolemad, som leveres til de folkeskoler, der er omfattet af Københavns Kommunes EAT-ordning i en totalentreprise.
Køkkenet skal have en kapacitet på 10.000 daglige måltider med mulighed for – uden ombygning – at udvide kapaciteten til 12.000 daglige måltider. Der forventes opført et køkken på ca. 2.700 m2, som skal være arbejdsplads for 45-50 faste medarbejdere i et optimalt arbejdsmiljø.
Skolemaden produceres 5 dage om ugen af dagsfriske råvarer, og pakkes i bulk, der udbringes til skolerne samme eftermiddag til færdigtilberedning og endelig udportionering af eleverne dagen efter. En del af opgaven er derfor at skabe en produktionsfacilitet med en omkringliggende logistik, der kan håndtere et stort antal daglige råvareleverancer samt daglig afhentning af alle måltiderne. Køkkenet opføres på en tom grund på Blushøjvej i Valby.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.219