23948sdkhjf

Bellahøj Skole

København, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udførelse
Budget
172 mio. kr.
Størrelse
9.900 kvm. (heraf 2.500 kvm. nybyg)
Start
Januar 2018
Slut
December 2020
Adresse
Svenskelejren 18
2700 København
Kategorier

Projektet omfatter en om- og udbygning af Bellahøj Skole, som er opført i 1937.

De 7.400 kvadratmeter eksisterende skolebygninger renoveres og ombygges. Hertil kommer et 2.500 kvadratmeter stort nybyggeri, der skal sikre eleverne optimale rammer for idræt og bevægelse.

En af de grundlæggende ambitioner i forbindelse med ombygningen er, at skolen åbner sig og i langt højere grad inviterer lokalmiljøet indenfor. Ombygningen giver bedre adgang til skolens udearealer og et ”blåt bevægelsesdelta”, som binder skolens arealer sammen til ét stort bevægelses- og læringslandskab.

Renoveringen af de eksisterende bygninger omfatter blandt andet et nyt ressourcecenter, nye musiklokaler, et nyt fritidstilbud samt ombygning af faglokaler og fællesområde. Hertil kommer nye vinduer, nyt tag, samt facaderenovering og udskiftning af tekniske installationer.

Nybyggeriet omfatter basislokaler, auditorium, idrætssal, fællesrum, grupperum, lærerfaciliteter og omklædningsrum. Der bliver også anlagt et udeareal med løbe- og boldbane. Dermed får Bellahøj Skole en udskolingsbygning, der understøtter skolens idrætsprofil.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.125