23948sdkhjf

Fremtidens Vollsmose - infrastruktur

Odense, Danmark

Fase
Udbud
Kategorier

Boligorganisationerne CIVICA og Fyns Almennyttig Boligselskab samt Odense Kommune står bag Infrastrukturplanen i et partnerskab med beboerne i Vollsmose. Det er gennem dette partnerskab, og i samarbejde med Landsbyggefonden, at Fremtidens Vollsmose realiserer en åbning af bydelen mod omverdenen ved at koble eksisterende og ny infrastruktur.

Med anlæggelsen af bygaden og sivegaderne skaber Infrastrukturplanen sammenhæng til byrummene, boligerne og Odense Kommunes funktioner i området: Risingsvejs forlængelse frem til Vollsmose Allé og de kommunale tilbud, Gillestedvejs forlængelse, som skaber sammenhæng mellem gymnasiet, folkeskolen, B1909 og bebyggelserne ved Vollsmose Allé, og endelig en ny forbindelse fra Birkeparken til H.C. Andersen Skolen og videre til Ejbygade.

Målet er at skabe øget tilgængelighed og gøre Vollsmose til en markant del af Odenses byprofil: Et levende bydelscentrum for Odense NØ, der er attraktivt for erhvervslivet at investere i, og som kan tiltrække nye beboere.

Centrale aktører
 • Civica
  Bygherre
 • Odense Kommune
  Bygherre
 • Fyns Almennyttige Boligselskab
  Bygherre
 • Niras A/S
  Totalrådgiver
 • Arkitema K/S
  Underrådgiver
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.251