23948sdkhjf

Buddinge Byport - udviklingsplan for nyt byområde

Søborg, Danmark

Fase
Forberedelse
Budget
205 mio. kr.
Størrelse
10.500
Adresse
Fremtidsvej 1
2860 Søborg
Kategorier

Projektet drejer sig om udviklingen af et nyt levende byområde på grunden Fremtidsvej 1 i Gladsaxe samt bud på placering af et nyt sundhedshus på samme grund.
Gladsaxe Kommune købte Fremtidsvej 1 i begyndelsen af 2018, og grunden huser blandt andet den tidligere politigård og Østre Landsrets to retsbygninger.
Det nye byområde skal i fremtiden være en del af en ny port til Buddinge, hvor borgerne skal tilbydes forskellige offentlige og private tilbud, herunder et sundhedshus og måske også et beskæftigelseshus.
Grunden har en strategisk god placering med mange andre offentlige tilbud i nærheden, blandt andet Buddinge Station og den kommende letbaneforbindelse, som står klar i 2025.
De udvalgte teams skal give bud på disponering af grunden i form af bygningsvoluminer, byrum, bynatur og en landskabelig bearbejdning.
Konkurrenceområdet er på ca. 10.500 m2. Gladsaxe Kommunes anlægsramme for sundhedshuset er på DKK 175 mio. ex. moms og anlægsrammen for den landskabelige bearbejdning er på ca. DKK 30 mio. ex. moms.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.203