23948sdkhjf

Rønnebærparken og Æblehaven – renovering og nye tagboliger

Roskilde, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Udførelse
Budget
750 mio. kr.
Start
Primo 2020
Slut
April 2023
Adresse
Æblehaven 74 - 162 & Rønnebærparken 2 - 72
4000 Roskilde

Rønnebærparken og Æblehaven er et lavt etagebyggeri opført i perioden 1975-78. I de to afdelinger til sammen skal der ombygges og sammenlægges 291 eksisterende boliger til 207 boliger, som bliver tilgængelige med elevator.

Foruden en omfattende renovering af de eksisterende boliger, der vil give et løft til hele kvarteret, bliver der bygget nye tagboliger på ti af de eksisterende boligblokke. Rønnebærparken får 27 attraktive nye tagboliger, mens Æblehaven får 33. Der vil både blive opført 3- og 4-værelses boliger, og i nogle boliger vil der være mulighed for at opdele boligen i flere rum. Tagboligerne bliver opført uden skråvægge, og alle boligerne får en indbydende åben altan enten mod syd eller vest.

Entrepriseform:
Renovering (Hovedentreprise):
Hovedentreprisen omfatter renovering af eksist. bygninger, herunder samarbejde i.f.m. udarbejdelse af pro-jektoptimering, hovedprojekt og pilotprojekt. Projektet omfatter nye indv. elevatorer, åbning af trapperum, nye indgangspartier, udskiftning af vinduer, isolering af facader, ombygning til tilgængelige boliger, kloakrenovering, fornyelse af udearealer herunder LAR-projekt. Samlet i begge afdelinger ombygges og sammenlægges 291 eksist. boliger til 207 tilgængelige boliger.

Tagboliger (Totalentreprise):
Totalentreprisen omfatter projektering og opførelse af tagboliger på eksisterende alment boligbyggeri inklusive nødvendige supplerende ydelser, vinterforanstaltninger, udtørring, teknisk rådgivning, samt alle øvrige udgifter og ydelser, som måtte være nødvendige for aflevering af et nøglefærdigt byggeri. Samlet i begge afdelinger etableres der 68 nye tagboliger udført som ny ekstra etage på 10 stk. eksist. blokke.

Centrale aktører
 • Prisme Arkitekter A/S
  Arkitekt
 • Arkiplus A/S
  Arkitekt
 • Boligselskabet Sjælland
  Bygherre
 • Totalentreprenør
 • BM Byggeindustri A/S
  Underentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.109