23948sdkhjf

Børnehaven Skovhuset i Støvring - om- og tilbygning

Støvring, Danmark

Fase
Forberedelse
Budget
7.225.000
Adresse
Hermesvej 47
9530 Støvring
Kategorier

Grundet den store kapacitetsudfordring i Støvring ønskes institutionen udvides, foreslås det derfor, at der som led i opdateringen af børnehaven Skovhuset foretages en udvidelse af institutionens kapacitet så normeringen stiger fra 57 til 90 børn. Ved spidsbelastning (+15 %) op til 105 børn.
Projektet vil derfor omhandle en tilbygning samt ombygning/renovering i de eksisterende forhold.
Der udføres en om- og tilbygningen der som minimum rummer tre garderober, hver med garderober op til 35 børn. Udgang til legeplads skal kunne foretages direkte fra garderoberne.
Som et minimum af nuværende aktivitetsrum, tilbygges nye aktivitetsrum, ny indgang samt nye børnetoiletter og et udetoilet med adgang direkte fra legepladsen. I eksisterende bygning skal personale-rum ombygges til ny og mere rummelig personalegarderobe for at give bedre forbindelse til legepladsen.
Der ombygges for etablering af selvstændigt samtalerum med adgang fra alrum, handicaptoilet samt et mindre toilet/puslerum fælles for alle grupperne, placeret hensigtsmæssigt, for at det også kan betjene de børn der opholder sig i og bruger alrummet.
Det centrale alrum skal være mere anvendeligt, idet adgange til garderober, toiletter og depotrum ikke længere skal ske herfra. Endvidere aflastes alrummet af en mulig selvstændig indgang direkte til garderoberne, for en stor del af ”morgentrafikken”.
I eksisterende bygning fornyes gulvbelægning, elinstallationer og belysning i de berørte områder tilpasses og opdateres. Der malerbehandles overalt.
Det anbefales, at den nuværende tagbelægning udskiftes samtidig med kapacitetsudvidelsen og at der etableres CO2 styret mekanisk ventilation. Eventuelt som decentrale anlæg således at der ikke skal afsættes plads til ventilationsrum. Alternativt kan ventilationsrum placeres i tagrum ved tilbygning.
Børnehavens nuværende parkeringsplads udvides i henhold til udvidelsen af børnehaven. Mulig placering af p-pladser ses på tegning 1.3.2 i MP for daginstitutioner og skoler 2017

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.188