23948sdkhjf

Odsherred Teater – Ny teatersal

Nykøbing Sjælland, Danmark

Fase
Forberedelse
Budget
35 mio. kr.
Størrelse
900 kvm
Adresse
Algade 36
4500 Nykøbing Sjælland
Kategorier

Odsherred Kommune har besluttet at opføre en ny Teatersal til Odsherred Teater.

Odsherred Teater er et moderne folketeater, et byens teater, og skal være et åbent hus, hvor publikum inviteres ind i arbejdsprocesserne, uanset om der er tale om aktiviteter i teaterfoyeren, værkstedet, prøvesalen eller på scenen. Den primære arkitektoniske og byrumsmæssige udfordring med den nye teaterbygning, er at skabe et projekt der binder bagsideområdet og den nye teaterbygning, sammen med teaterpassagen og teaterets indgang fra Algade.

Arkitektfirmaet Christensen & Co fra København vandt i januar 2019 opgaven som totalrådgiver for den nye teatersal. Underrådgivere på vinderprojektet er Primus Arkitekter ApS, Sted ApS, Oluf Jørgensen A/S og Sweco.

Den nye teatersal med cirka 250 pladser vil have et samlet bruttoareal på godt 1.000 kvm inklusiv teknik og faciliteter til skuespillere. Nybyggeriet skal forbindes med den eksisterende bygning ved Algade der er på i alt cirka 600 kvm.

Odsherred Kommune har fået støtte til projektet fra Foreningen Realdania, A. P. Møller og Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene Formaal og Aage og Johanne Louis-Hansens Fond. Der er samlet ydet 25 millioner kroner i fondsstøtte til teatersalen, hvis budget er på 35 millioner kroner.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.162