23948sdkhjf

Fremtidens Folehavekvarter

Valby, Danmark

Fase
På vej
Kategorier

Københavns Kommune og Boligforeningen 3B søger rådgivere til udarbejdelsen af en udviklingsplan for Folehavekvarteret i Valby. En fælles udviklingsplan skal sikre, at fremtidige investeringer spiller
sammen, så kvarteret bliver attraktivt og socialt balanceret.
1. Uudviklingsretning – 20-årigt perspektiv
Udviklingsplanen skal på dette niveau etablere en ny fælles fortælling om kvarteret og udstikke en bæredygtig retning for byudviklingen. Herunder skal planen beskrive, hvordan områdets attraktivitet øges og sammenhængene til den omkringliggende by styrkes, ligesom der skal fastlægges overordnede principper for bl.a. infrastrukturelle greb, fortætnings muligheder og bykvaliteter.
2. Udviklingsscenarier – 10-årigt perspektiv
Udviklingsplanen skal på dette niveau belyse konkrete projektmuligheder og synergipotentialerne (fx mellem skole, bibliotek, institutioner og byrum). Dette sker ved hjælp af udviklingsscenarier, der både kan omfatte offentlige og private investeringer og skal rumme forslag til funktionernes placering, samspil og mulige volumener.
3. Åbningstræk – 5-årigt perspektiv
Udviklingsplanen skal på dette niveau bidrage til at fastlægge placering og disponering af samt kvalitetsprincipper for mindst tre konkrete åbningstræk: etableringen af et nyt plejecenter, et centralt byrum og en omdannelse af butikstorvet.
De konkrete leverancer vil blive nærmere beskrevet i programmet, som udsendes i slutningen af juni måned til de tre prækvalificerede rådgiverhold.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Udbud til projektet
Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.109