Nyt Rådhus i Høje Taastrup C

Høje-Taastrup, Danmark

Fase
På vej
Budget
170-180 mio. kr.
Kategorier

Projektkonkurrencen omhandler udvikling af et nyt visionært, fremtidens rådhus, der skal indgå som en del af den nye byudviklingsplan for Høje Taastrup C.
Den nye bydel er udformet på baggrund af et vinderprojektet af en arkitektkonkurrence i 2011 om en ny byudviklingsplan, Høje Taastrup C. Helhedsplanen er udarbejdet på baggrund af Høje Taastrup Kommunes vision om en tættere og mere levende bydel, der kan danne rammerne om et trygt og mere aktivt byliv.
Det nye rådhus skal anlægges på et nyt byggefelt og vil være et af de første byggerier i den nye bydel, og skal som et åbningsgreb medvirke til at kick starte den nye bydel. Fremtidens rådhus skal afspejle kommunens vision og værdier og være et levende og multianvendeligt hus for byens borgere, samarbejdspartnere og medarbejdere. Fremtidens rådhus skal være et åbent og tilgængeligt hus, der kan være med til at levendegøre bydelen. Det nye rådhus skal disponeres med anvendelse af arealeffektive kvadratmeter, nye samarbejdsformer og ny teknologi. Rådhusets skal være et demokratiets hus, der både indeholder de politiske, borgerrettede og administrative funktioner, og skal samtidig være et åbent, fleksibelt og tilgængeligt rådhus, der er åbent for borgeren. Efter arbejdstid skal rådhuset kunne stilles til rådgighed for kommunens borgere og samarbejdspartnere til forskellige aktiviteter, der kan være med til at aktivere den nye bydel.
Det nye rådhus skal realiseres inden for en anlægsum på mellem 170-180.000.000 kr.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Tilføj din virksomhed som deltager på dette projekt. Dette er en gratis service. Din virksomhed vil først blive vist på listen efter den er blevet godkendt.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.151