23948sdkhjf

Rantzausbakke - nyt boligområde

Horsens, Danmark

Fase
Forberedelse

Birch Ejendomme har købt Rantzausbakke i Bygholm Bakker af Horsens Kommune og præsenterede forleden et projekt med i alt ca. 400 lejeboliger på grunden.

Birch Ejendomme vil bygge ca. 400 lejeboliger på grunden - i alt 38.000 etagemeter - i tre forskellige boligtyper: Længe-huse, karréhuse og punkthuse, og i centrum af de tre bebyggelser skal der opføres et fælleshus, som skal være et samlingspunkt for de mange beboere på Rantzausbakke.

Boligområdet underopdeles i tre mindre boligkvarterer – Bakken, Engen og Lunden – som får hver sin identitet med forskellige bebyggelsesstrukturer, beplantninger, vejforløb og parkeringsforhold, der understreger kvarterenes forskellighed. Bakken, Engen og Lunden rummer forskellige boligtypologier, som vil henvende sig til forskellige beboergrupper, aldersgrupper og familiemønstre – bl.a. vil området rumme længehuse, karréer og punkthuse.

De tre boligområder kobles sammen af et centralt grønt strøg, der også fungerer som fælles udendørs areal i området. Centralt i det grønne strøg opføres et fælleshus med tilhørende udearealer, hvor beboerne kan mødes om fx fællesspisning, aktiviteter på legepladsen med mere.

Centrale aktører
  • Årstiderne Arkitekter
    Arkitekt
  • Birch & Co Ejendomme ApS
    Bygherre
  • Ingeniør/arkitekt
  • Horsens Kommune
    Sælger
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.143