23948sdkhjf

Lysningen, Esbjerg - boliger

Esbjerg, Danmark

Kontrakt
Fagentreprise
Fase
Udførelse
Budget
250 mio. kr.
Størrelse
11.000 kvm.
Start
December 2019
Slut
Andet kvartal 2020
Adresse
Spangsbjerg Kirkevej
6700 Esbjerg

 

Lysningen er navnet på et nyt boligprojekt udviklet af Claus Sørensen Ejendomme A/S har i samarbejde med arkitektvirksomheden Friis & Moltke A/S. Projektet er placeret på et område ved den nu tidligere Esbjerg Højskole, hvor Claus Sørensen har erhvervet et areal på 12.000 kvm ved Vognsbølparken. 

Boligprojektet består af to bygninger på 14 og 9 etager med i alt 63 boliger placeret på et naturligt højdedrag midt i den mest bynære natur. Lejlighederne har et BBR-areal på 135, 153 og 164 kvm, penthouses på de to øverste etager i hver bygning er på 165, 186 og 204 kvm. Alle lejligheder har store terrasser. Det samlede etageareal er på 9.738 kvm.

Mellem de to bygninger er en p-kælder, og under hver bygning er en kælder med individuelle depotrum. I den ene kælder indrettes et fælles aktivitetsrum med adgang til tekøkken og toilet.

Lejlighederne er generelt indrettet med en åben karakter og med fokus på udsigten og solens vandring. Arkitekturen tilgodeser, at beboerne kan få så megen glæde af naturen som muligt, også fra boligens lyse, sociale rum og de sydvestvendte terrasser.  

 

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.157