23948sdkhjf

Pakhusene Aarhus - bolig og erhverv

Aarhus, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Størrelse
35.000 kvm.
Start
August 2015
Slut
2020
Adresse
Marianne Thomsens Gade
8000 Aarhus

Pakhusene består af i alt fem huse på tilsammen ca. 35.000 kvadratmeter. Tre bygninger med erhverv og to bygninger med boliger.

I første byggefase er der opført tre huse, i alt ca. 15.000 kvadratmeter, hvoraf den ene bygning på ca. 9.000 kvadratmeter er til erhverv, mens de to øvrige huse på i alt 6.000 kvadratmeter er ejerlejligheder. Byggeretten til de sidste ca. 20.000 kvadratmeter er købt af PFA Ejendomme og forventes færdigopført i 2020.

Visionen for Pakhusene er at skabe "bygningen der aldrig sover". Det et opgør med 8-16- og 16-8-tankegangen, som ofte præger henholdsvis erhvervs- og boligbyggeri. 

De nye kontorbygninger er indrettet med fællesfaciliteter, som kan deles blandt erhvervslejerne og beboerne på Aarhus Ø, blandt andet fitnesscenter, sauna og kantine indrettet i restaurantlignende stil. De enkelte etager kan tilpasses individuelt med åbne kontormiljøer eller mindre kontorer, og der er desuden mulighed for at lægge etager sammen.

Rune Kilden er projektudvikler på den fysiske udformning af Pakhusene sammen med partneren Stine Hindby.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.296