23948sdkhjf

Seniorboligfællesskab Midgård - boliger

Farum, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udbud
Budget
37,5 mio. kr.
Størrelse
2.400
Kategorier

Seniorbofællesskabet Midgård vil opførelse et seniorboligfællesskab med 28 almene boliger, fælleslokaler og udearealer, i alt cirka 2.400 kvm, som en 2-3 etages bebyggelse på et grundstykke i det centrale Farum.
Opgaven omfatter samtlige nødvendige arbejder til udførelse, herunder projektering, myndighedsansøgning samt anlægsarbejder og omfatter desuden en DGNB certificering af projektet.

Bofællesskabets programoplæg er den klassiske karré eller gårdbebyggelse, der er lukket af på alle sider, bortset fra ankomsten via porten og forbindelsen mellem gård og have. Bebyggelsen vil have et grønt tag og taghaver, grønne uderum og boliger med optimale dagslysbetingelser. Et stort og rummeligt fælleshus vil bliver bofællesskabets hjerte og beboernes udvidede dagligstue. Uden for fælleslokalet er der en fælles plads til at opstille grill, en pergola og orangeri, som alle beboere kan benytte sig af. Det vil desuden være gennem fælleshuset, at der er adgang til bofællesskabets gæsteværelser med dertilhørende toilet og bad.

B. Nygaard Sørensen vandt i slutnigen af 2018 totalentreprisen på projektet. Efter selskabets konkurs i janunar 2020 stod byggeriet stille indtil Byggeslskabet Paulsen A/S i maj 2020 overtog færdiggørelsen.

 

Centrale aktører
  • Mangor & Nagel A/S
    Arkitekt
  • Den selvejende almene ældreboliginstitution Seniorbofællesskabet Midgård
    Bygherre
  • Dines Jørgensen & Co. A/S
    Ingeniør
  • Totalentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.265