23948sdkhjf

Børneinstitution Engesvang

Engesvang, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Størrelse
1.500 kvm.
Slut
Sommer 2019
Adresse
Åboesvej
7442 Engesvang
Kategorier

Ikast-Brande Kommune erstatter to utidssvarende børnehaver på Birkevej 13 og 15 med en ny, 1.500 kvadratmeter stor daginstitution på Åboesvej.

Institrutionen opføres på en byggegrund med særegne naturkvaliteter, og projektets bygningsmæssige koncept har derfor en reference til de landlige omgivelser i Engesvang.

Bygningen opføres som et trefløjet længehus med asymmetrisk sadeltag og tre markante gavlmotiver. I den nordøstlige længe indrettes et personaleafsnit, i den vestlige længe bliver der plads til tre børnehaveenheder, og i den sydøstlige længe vil vuggestuen holde til.

Fællesområdet går centralt gennem huset og centreres omkring køkkenet. På begge sider dannes 'lommer' med forbindelser ud til de enkelte grupper. I fællesområdet åbnes tagrummet op med ovenlys og synlige spær.

Den nye daginstitution skal erstatte de eksisterende børnehaver på Birkevej 13 og 15 og supplere pasningstilbuddet med integreret vuggestue samt danne ramme for en heldagslegestue for dagplejen i området. I alt bliver der plads til 130 børnehavebørn, 20 vuggestuebørn samt 20 børn i legestue.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.172