P-hus nr. 2 til Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus

Vejle, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udbud
Budget
41 mio. kroner
Kategorier

Parkeringshusets primære formål er at imødegå det stigende behov for parkering af personbiler hos ambulante patienter og pårørende, da det eksisterende parkeringshus i dag fortrinsvis anvendes som personaleparkering. Det overordnede mål er flest mulige parkeringspladser. Der etableres ikke handicapparkering i selve parkeringshuset, da handicap parkeringspladser er udlagt tættest på hovedindgangen, og vurderes pt. til at have et tilstrækkeligt omfang.

Parkeringshuset opføres primært som præfabrikeret betonelementbyggeri, med en let facade i glas med mindre arealer af murværk. Parkeringshuset etableres som en rotunde forsynet med en spiralparkering, hvor der parkeres radialt med en ydre og en indre parkeringsring.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Tilføj din virksomhed som deltager på dette projekt. Dette er en gratis service. Din virksomhed vil først blive vist på listen efter den er blevet godkendt.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.148