23948sdkhjf

Musikkens Hus

Aalborg, Danmark

Kontrakt
Hovedentreprise
Fase
Afsluttet
Budget
1,2 mia. kr.
Størrelse
20.000 kvm.
Start
Februar 2010
Slut
Februar 2014
Adresse
Musikkens Plads
9000 Aalborg

Visionen for Musikkens Hus i Nordjylland har været at skabe et koncerthus med en akustik på internationalt niveau, der kan være omdrejningspunkt for det musiske og kulturelle miljø i Aalborg.

Det er et hus, der er bygget op omkring selve ideen om at skabe synergi og videndeling på tværs af husets mange brugere og gæster – et omdrejningspunkt i høj arkitektonisk kvalitet, som samtidig er et vartegn for Nordjylland.

Bag Musikkens Hus står Fonden Musikkens Hus i Nordjylland, der har stået for selve byggeriet. Projektets største bidragydere er Aalborg Kommune og Realdania, og derudover har flere kommuner, regionen, EU samt en række øvrige danske fonde, det nordjyske erhvervsliv, privatpersoner samt Komitéen til Rejsningen af Musikkens Hus i Nordjylland bidraget økonomisk til projektet. 

Husets faste beboere er Aalborg Symfoniorkester, Det Jyske Musikkonservatoriums Aalborgafdeling, Aalborg Universitets musikuddannelser, Center for Dansk Jazzhistorie, Musikkens Spisehus samt Musikkens Hus’ administration.

 

Hovedprojekt
 • Musikkens Hus
Underprojekt(er)
Centrale aktører
 • Coop Himmelb(l)au
  Arkitekt
 • Fonden Musikkens Hus I Nordjylland
  Bygherre
 • Cowi A/S
  Bygherrerådgiver
 • MT Højgaard A/S
  Hovedentreprenør
 • TL Byg A/S
  Hovedentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.109