23948sdkhjf

Co-Ro - hovedkvarter og innovationscenter

Frederikssund, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Størrelse
4.000 kvm
Start
September 2017
Slut
Ultimo 2018
Adresse
Holmensvej
3600 Frederikssund

Virksomheden CO-RO, der står bag den kendte frys-selv-is Sun Lolly og læskedrikke som Sunquick og Suntop, bygger nyt hovedkontor og innovationscenter.

Det 4.000 kvadratmeter store nybyggeri er tegnet af Henning Larsen Architects og skal opføres i forbindelse med CO-RO’s eksisterende bygninger i Frederikssund.

Byggeriet består af en oval bygningskrop i tre etager, der forbindes til en eksisterende administrationsbygning, hvor hovedindgangen i dag er placeret. Fremover vil ankomsten ske i mellemrummet mellem den eksisterende og den nye bygning via et lyst indgangsparti og showroom.

Bygningens primære funktion, laboratorierne, er placeret i et dobbelthøjt rum på første sal. Fra mezzaninen på anden sal, hvor marketing er placeret, er der udsigt over laboratoriet. I stueetagen placeres en kantine og et åbent auditorium til brug ved fx produktpræsentationer.

De øvrige kvadratmeter er fleksibelt indrettet til administrative formål. Arbejdsstationerne er indrettet med henblik på at optimere samarbejde og videndeling på tværs. Langs gangarealer og i forbindelse med arbejdspladserne indrettes uformelle mødesteder. Bygningen bliver således et naturligt centrum for både faglig og social interaktion. 

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.132