23948sdkhjf

Nordagerskolen – renovering af klassefløj

Ringe, Danmark

Fase
Forberedelse
Budget
16.800.000
Start
Uge 37, 2018
Slut
Primo uge 26, 2019
Adresse
Rolighedsvej 20
5750 Ringe
Kategorier

Nordagerskolen har som helhed gennemgået en større renovering inden for de sidste år, det er derfor vigtigt af have blik for dette. Skolen er placeret på en af de mest attraktive grunde i Ringe lige ned til Ringe Sø og har Midtfyns Fritidscenter som nabo. Det gør, at skolen flittigt bruges som samlingssted for mange og mange forskellige foreninger og lokale fritidsbrugere i eftermiddags- og aftentimerne.

Projektet indeholder udarbejdelse af en helhedsplan for hele skolen. Denne helhedsplan skal sikre, at der kan laves en fremtidssikret skolen.

Ud fra helhedsplanen udføres anlægsprojektet omkring udskolingsfløjen og læringscenter. Det er altafgørende, at renovering og ombygningen kan stå alene, uden at hele helhedsplanen bliver udført.

Dog er det væsentligt, at renovering og ombygning sker med blik for de krav, som en moderne folkeskole under ny folkeskolelov skal leve op til, hvor der er langt mindre traditionel tavleundervisning og mere gruppe- og projektarbejde.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.108