23948sdkhjf

DNV-Gødstrup, Psykiatrisk Afdeling

Herning, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Budget
227 mio. kroner
Størrelse
13.533 kvm.
Start
2018
Slut
2020
Kategorier

De regionalpsykiatriske funktioner i Holstebro og Herning samt den stationære del af børne- og ungdomspsykiatrien i Viborg samles i DNV-Gødstrup.

Der bygges cirka 13.000 kvadratmeter psykiatrisk hospital med en totalramme på cirka 380 mio. kr. Selve byggeri har et budget på godt 227 mio. kroner og skal stå færdigt i 2020.

Konsortiet TR2 (Aart Architects, Smak architects, Nordic - Office of Architecture, Midtconsult og Vega Landskab) vandt opgaven som totalrådgiver i februar 2015 og skal realisere projektet i samarbejde med totalentreprenøren JFP 

Psykiatrien opføres i forlængelse af det somatiske hospital og kommer til at bestå af tre sengeafsnit med 88 sengestuer, 12 gårdhaver, sportshal, multiaktivitetsrum, kreativt værksted og sanserum. Hertil kommer kontorer og 54 ambulatorier på 1. sal.

Gårdhaverne har forskellig karakter, idet nogle gårdhaver er aktive rum, mens andre har fokus på ro og sansestimuli. Alle sengestuer er orienteret mod det omkringliggende landskab.

 

Hovedprojekt
Delprojekt(er)
  • DNV-Gødstrup, Psykiatrisk Afdeling
Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.735