23948sdkhjf

Egernvej, Frederiksberg - legeplads

Frederiksberg, Frederiksberg Kommune

Fase
Planlægning
Budget
2.150.000 kr.
Start
Q4 2022
Slut
Q4 2022
Adresse
Egernvej
2000 Frederiksberg
Kategorier

Projeketet omfatter opførelsen af en ny og moderne lege- og motionsplads. Den kommer til at ligge i Fuglebakkekvarteret ved Egernvej. Den kommende lege- og motionsplads er en del af et planlagt skybrudsprojekt i Egernvej Anlægget.

Den kommende legeplads vil være opdelt i "øer" og tilbyde differentieret leg med blandt andet et 5,8 meter højt udkigstårn, hvor børnene kan klatre. Legetårnet vil have forbindelse til andre "øer" via træbroer.
Ved indgangen vil være et område for de mindre børn fra 0-6 år med sandkasse, legehus, sandleg og plads til ophold i børnehøjde. Syd for dette område kommer der for gruppen af større børn et stort gyngestativ med (handicapvenlig) fugleredegynge og almindelige gynger. For de større børn er derudover planlagt en (handicapvenlig) tipikarrusel, to trampoliner og en dobbeltrutsjebane, der vil føre ned i skybrudsdalen. Derudover kommer der balancemuligheder rundt på hele legepladsen mellem "øerne".

Materialevalget er robinietræ, lys taifunreb, betonkanter med stedvise trælameller, mens der som faldunderlag anvendes henholdsvis lys gummi og landskabsgræs (kunstgræs), der begge er driftsvenlige og giver god nedsivning af regnvand. Derudover kommer der sandkassesand i området for de mindste børn.

Motionspladsen i den vestlige del af pladsen henvender sig til alle fra 13 år og opefter og tilbyder forskellige redskaber til funktionel- og coretræning. Derudover placeres gummibolde og en træningsbold, der både kan bruges til ophold og træning.
Pladsen indrammes af betonkanter med stedvise trælameller, der kan anvendes til såvel ophold som træning. Materialerne på motionspladsen vil være af stål - overvejende frederiksberggrøn eller stålfarvet - mens der som faldunderlag anvendes lys sandfarvet gummi, der matcher parkens gangbelægninger af slotsgrus. Redskaberne vil være forsynet med infoskilte, der henviser til anvisninger for forskellige former for øvelser og brug af de enkelte redskaber.

Centrale aktører
  • Kompan Danmark A/S
  • Frederiksberg Kommune
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.219