23948sdkhjf

Home.Earth, Nærheden, Hedehusene - 158 etageboliger på storparcel 4.2

Hedehusene, Høje-Taastrup Kommune

Fase
Udførelse
Start
Q4 2023
Slut
Q3 2024
Adresse
Nærheden
2640 Hedehusene
Projekttyper
Byrum, Etageboliger

Plan- og Miljøudvalget i Høje-Taastrup Kommune har ultimo maj 2022 besluttet at udarbejde forslag til lokalplan for storparcel 4.2 i Nærheden, Hedehusene på baggrund af et projekt fra ejendomsudvikleren Home.Earth. 

Der er ønske om at opføre et klimarigtigt og bæredygtigt cirkulært byggeri på ca. 12.440 kvm i en forholdsvis åben karréstruktur i 2 til 6 etager ud til det grønne loop i Nærheden. Der er lagt op til ca. 150 boliger og et kvartershus på 250 m2. Der ønskes en udadvendt og aktiv stueetage med forskellige serviceerhverv, fællesarealer og mindre butikker. De åbne karréer får hver deres gårdrum med hver deres udtryk, der tilbyder noget forskelligt til beboerne. For at opnå sit mål om bæredygtigt byggeri ønsker bygherre en optimering af lejlighedsstørrelser. Det betyder blandt andet, at de ønsker mulighed for at etablere forholdsvis små 1-værelses lejligheder øverst i bebyggelsen. I projektet arbejdes der med skifer, plademateriale og træ som facadematerialer. 

Et lokalplanforslag er godkendt til høring medio november 2022.

Opdatering 4/1-23: Ejendomsselskabet Home.Earth og Scandi Byg har netop indgået et samarbejde om opførelsen af 158 boliger og ca. 1.500 kvadratmeter erhverv. De 158 boliger skal opføres som modulbyggeri i træ. Byggeriet skal i alt bestå af godt 200 moduler. 

Projekteringen af byggeriet er allerede i fuld gang, og ifølge tidsplanen skal Scandi Byg påbegynde produktionen af modulerne til sommer, således byggeriet kan stå færdigt i foråret 2024.

Opdatering 5/9-23: Kontrakten mellem Home.Earth og Scandi Byg er underskrevet og produktonen af de 200 moduler til byggeriet går snart igang. Der forventes at byggeriet er færdig i sensommeren 2024. 

Centrale aktører
  • Home.Earth K/S
  • Tegnestuen Vandkunsten A/S
  • Sweco Architects A/S
  • Scandi Byg a/s
  • EFFEKT ARKITEKTER ApS
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.281