23948sdkhjf

Dagmarhus - ombygning til hotel

København, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Kategorier

Den hollandske hotelkæde citizenM åbner sammen med den danske hotelejer Claus Hildebrandt et hotel i den nuværende kontorbygning Dagmarhus, der ligger på Rådhuspladsen.

Hotellet, der er tegnet af Gottlieb Paludan Architects, får 238 værelser og en tagetage.

Gottlieb Paludan Architects står som arkitekter for at omdanne den nuværende kontorbygning til et moderne designhotel. GPA skal realisere citizenM’s brand-standarder og særlige krav til design indenfor de rammer, som det danske bygningsreglement og bygningens arkitektur og konstruktioner tilbyder.

Omdannelsen fra administrationsbygning til hotel sker med stor respekt for bygningens historie og det omkringliggende bymiljø. Således bliver alle ændringer og moderniseringstiltag gennemført uden synlige ændringer af den eksisterende facade og biografen Dagmar Teater, der har eksisteret siden 1939, bliver liggende i sine nuværende lokaler.

Der indrettes indgang og lobby i stuen, hotelværelser fra første til sjette sal, og der etableres en ny, tilbagetrukket spise- og udsigtsetage i samme arkitektoniske formsprog på syvende sal.

Centrale aktører
 • Gottlieb Paludan Architects
  Arkitekt
 • citizenM Copenhagen Operations ApS
  Bygherre
 • Hoffmann A/S
  Totalentreprenør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Involverede personer
 • Claus Hildebrandt
  Ejer
Var du involveret? Tilføj dig selv.

Tilføj dig selv som deltager på dette projekt. Dette er en gratis service. Du vil først blive vist på listen, når vi har godkendt oplysningerne.

Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.113