23948sdkhjf

Rosenhøj, Viby Syd - udviklingsplan

Viby Syd, Aarhus Kommune

Fase
Planlægning
Adresse
Søndervangs Allé
8260 Viby Syd

Området er opdelt i tre delområder.

I delområde I, som strækker sig over et areal på 19.490 kvadratmeter, skal der opføres en bebyggelse, der består af en base med en 1.200 kvadratmeter stor en dagligvarebutik samt et punkthus i seks etager med 20 boliger fordelt på samlet 1.550 kvadratmeter.Området skal desuden rumme fire bygninger på i alt 4.200 kvadratmeter med lejligheder i tre etager. Foruden boliger kan der etableres kontorerhverv mod Torvet i disse bygninger. I en del af bygningernes stueetage mod Torvet, kan der desuden etableres eksempelvis mindre butikker, restauranter og caféer og lignende. Endeligt skal delområde I rumme 23 rækkehuse med et samlet etageareal på cirka 2.600 kvadratmeter. Rækkehusene opføres i to etager og placeres i tre klynger, så de danner små fællesskaber omkring fælles gårdrum.

Delområde II, som strækker sig over et areal på 4.990 kvadratmeter, skulle rumme et 4.500 kvadratmeter stort, fælles kontor- og medborgerhus for Aarhus Kommune og Boligforeningen Århus Omegn.

Delområde III udgør lokalplanområdets sydøstligste del og har et areal på cirka 2.850 kvadratmeter. Her der bygges ni rækkehuse med et samlet etageareal på 1.000 kvadratmeter, ligesom der blandt andet etableres parkering. Rækkehusene i dette område vil få samme udtryk, som rækkehusene i delområde II.

Hovedprojekt
  • Rosenhøj, Viby Syd - udviklingsplan
Underprojekt(er)
Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.25