23948sdkhjf

Vadum Kirkevej, Vadum - boliger

Aalborg Kommune

Fase
På Vej

På baggrund af et konkret ønske fra en udvikler er der udarbejdet et forslag til ny lokalplan for et areal ved Vadum Kirkevej, Vadum. Aalborg Byråd har ultimo april 2022 besluttet at sende forslaget i høring. 
Lokalplanen vil bane vej for ny boligbebyggelse med tæt-lave boliger og/eller etageboliger øst for Torpet Kærvej - i alt omkring 55 boliger. Som en del af lokalplanen udlægges et nyt rekreativt område langs Gammelå. 

Opdatering august 2022:
I forbindelse med boliger, skal der etableres en ny vej i området, den får navnet Engsløjfen. Der skal også uglægges et nyt rekreativt område langs Gammelå. Naturstrøget langs østsiden af Gammelå udformes som et nyt ådalstracé. I den forbindelse skal Gammelås skrænter på østsiden reguleres, og ådalen som helhed skal understøtte rekreation for de kommende beboere. Naturstrøget har flere funktioner som fælles udendørs opholdsareal, naturområder, regnvandshåndtering, beplantning og stier. I tilknytning til boligområdet skal der indrettes nære fælles udendørs opholdsarealer. En mindre del af de fælles udendørs opholdsarealer kan placeres i ådalen.

Centrale aktører
  • Vingården Aalborg ApS
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.234