23948sdkhjf

Slangerupgade, Hillerød - dynamisk bolig- og erhvervsbyggeri

Hillerød, Hillerød Kommune

Fase
Planlægning
Størrelse
12560 kvm
Start
Q3 2022
Slut
Q3 2024
Adresse
Slangerupgade
3400 Hillerød

Vision Ejendomme og CASA har indgået aftale om at skabe et kombineret erhvervs- og boligbyggeri på Slangerupgade i Hillerød. Det nuværende byggeri består udelukkende af erhverv i stueplan og det er ambitionen, at byggeriet skal rumme både detailhandel og boliger af varierende størrelse. Byggeriet bliver 2-4 etager med en maksimal højde på 18m. Den nuværende bygning rives ned og i stedet bygger CASA 12.560 kvm, der bliver certificeret med DGNB Guld. 

Projektet er beliggende centralt i Hillerød, og vest for byen ligger grundstykket som et bindeled mellem det nye boligområde ”Møllebro” og det centrale handelsstrøg, der fører ind til Hillerød bymidte med shoppingmuligheder, restauranter og caféer.Syd og vest for grunden placeres erhverv og udadvendte facader, der henvender sig til Roskildevej. Det er visionen at erhvervskernen skal placeres i stueplan med relevante butikker, caféer og fitness.

Bygningen rummer boliger til både singler og familier, og som kommer til at huse op til tre større detailhandelsbutikker i stueplan på omkring 650 kvm pr. stk. Udover den udadvendte stueetage, opfører CASA i alt 113 boliger i varierende størrelse. Ønsket er, at der skal være plads til mange typer husstande, hvorfor der vil blive opført mindre toværelses lejligheder, samt tre-fireværelses lejligheder på størrelser mellem 35-135 kvm. 
Byggeriet forventes påbegyndt september 2022 og afsluttet i september 2024. 

Centrale aktører
  • Vision Ejendomme A/S
  • CASA ApS
  • C.F. MØLLER DANMARK A/S
  • Niras A/S
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.298