23948sdkhjf

Gudenåparken - masterplan

Tjørring, Herning Kommune

Fase
På Vej
Start
Q2 2022
Adresse
Egholmvej 2
7160 Tjørring

Gudenåparken kommer til at ligge på Egholmvej og har tidligere været en actionpark med blandt andet gokartbane. Visionen er, at boligområdet bliver målrettet tre livsfaser: De unge par, som lige har stiftet familie, familier, hvor ungerne er ved at flytte hjemmefra og de par, hvor børnene er fløjet fra reden. Folk, som elsker naturen, og gerne vil være en del af et fællesskab. Området er ejet af Brian Christiansen.

Overalt pågrundarealet, er der anlagt veje og sat pæle i, så man kan se, hvor grundene går til. Området er igang med at blive udviklet til boligområde med fælleshuse til fitness, kreative værksteder, pusleplads til biler og cykler, plus flere udeområder med legepladser. Parkens hovedbygning skal ombygges, så den kommer til at rumme fælles café og industrikøkken, samt en forsamlingssal til 150 personer, gæsteværelser, pejsestue, kontorfaciliteter m.m. Overalt er der anlagt veje og sat pæle i, så man kan se, hvor grundene går til. Gudenåparken kommer blandt andet til at indeholde 55 parcelhusgrunde, 28 rækkehuse, 12 gårdhavehuse og et område med "tiny houses".

Grundene bliver sat til salg i april, henover påsken i 2022.

Opdatering:  I alt er der 88 grunde i Gudenåparken, hvor 28 grunde er solgt til typehusfirmaet Hybel, som opfører rækkehuse i området. Derudover er fem grunde er udlånt til Fredericia-virksomheden Mobile House, der er blandt landets førende virksomheder inden for midlertidigt byggeri. Mobile House bygger såkaldte “tiny houses” i området. Endeligt er 12 grunde afsat til gårdhavehuse, hvoraf tre allerede er blevet opført. Det efterlader i alt 55 byggegrunde, som nu bliver sat til salg.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.25