23948sdkhjf

Scandic Hotel Scanport

Kastrup, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Budget
566 mio. kr.
Størrelse
25.500 kvm.
Start
Januar 2018
Slut
2020
Adresse
Amager Strandvej
Kastrup

Fra oktober 2020 bliver hotelkæden Scandic lejer af et 18.700 kvadratmeter stort hotel med 357 værelser direkte ud til Øresund.

Hotellet opføres i 11 etager med tagterrasse øverst og vil foruden de 359 værelser få skybar, motionscenter, poolområde, restaurant, konferencefaciliteter til 400 personer samt 200 p-pladser.

Det samlede projekt udgør cirka 25.500 kvadratmeter inklusiv kælder.

Hotellet og kontorhuset bliver en del af udviklingsområdet Scanport ved Den Blå Planet på Amager. Visionen for Scanport er at udvikle et internationalt erhvervsområde med bygninger af høj arkitektonisk kvalitet - og med et aktivt nærmiljø med udeaktiviteter, restauranter, hotel og en blanding af domiciler og flerbrugerhuse.

I løbet af 2018 flytter Ferring Pharmaceutical og Sweco Danmark i nye domiciler i området. Det er endvidere planen at bygge et 4.300 kvadratmeter stort kontorhus, som skal forbindes med hotellet i form af en glasovergang i 1. sals højde. Dette byggeri forventes igangsat samtidig med hotellet.

Centrale aktører
  • Schmidt Hammer Lassen Architects K/S
    Arkitekt
  • Skanska Danmark A/S
    Bygherre
  • KPC København A/S
    Entreprenør
  • Rådgivende ingeniør
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.375