23948sdkhjf

Østre Havn - biludstilling & boliger

Aalborg, Danmark

Fase
På vej
Budget
Ca. 1.000 mio. kr.
Adresse
Flydedokken
9000 Aalborg

Syv nordjyske investorer er gået sammen om at skabe et enestående oplevelsescenter for alle med interesse i sjældne biler, supersportsvogne og motorcykler - en 8-talsformet bilremise - der skal være et levende museum og samlingspunkt for bilentusiaster øst for KMD's kontorhus på Østre Havn.

Ved siden af ønsker investorerne at opføre et 107 meter højt tårn. De første syv etager indrettes til parkering. Herefter følger 19 etager med boliger samt to etager med fællesrum, restaurant samt sports- og fritidsaktiviteter.

Bjarke Ingels Group er arkitekten bag projektet og har tegnet boligtårnet under stor hensyntagen til vindforholdene i Aalborg. Resultatet er en bølgende og sky-lignende facade, der er med til at bryde vinden på en måde, som flade altaner og vinduespartier ikke er i stand til.

De syv investorer bag projektet er Eigild Christensen, Mads Peter Veiby, Jacob Christensen, Jørgen Bønsdorff, Jan Nygaard, Mark Nielsen og Jacob Bang.

Projektet afventer en eventuel lokalplanproces.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.095