23948sdkhjf

BigBlue Skive, Elværkskvarteret - etageboliger

Skive Kommune

Fase
Planlægning
Start
Q3 2022

Med udgangspunkt i et skitseprojekt fra Kom Invest er der udarbejdet forslag til lokalplan for boligbebyggelse i Elværkskvarteret i Skive, som Skive Byråd primo marts har besluttet at sende i offentlig høring i otte uger.
Planforslaget omfatter den nordlige del af Elværkskvarteret, et areal på ca. 18.614 m2 mellem Skive Å og Brårupgade. Det anvendes i dag til testcenter og parkering, og der findes desuden nogle tomme haller på arealet. Planforslaget udlægger området dels til boligbebyggelse med etageboliger, dels til regnvandsbassin, der skal optage overfladevandet fra den nordlige del af Elværkskvarteret. Regnvandsbassinet
etableres af Skive Vand, og kan anlægges etapevis. Eksisterende bygninger mod Brårupgade kan anvendes til fælleshus og gæsteboliger. Med lokalplanen åbnes der mulighed for, at der kan opføres etageboliger i 5-7 etager, fordelt på 4 bygninger, forbundet af elevatortårne.
Lokalplanområdet er omfattet af Helhedsplan for Elværkskvarteret og Landskabsplan for Elværkskvarteret, som udgør en stor del af udviklingsplanen BigBlue Skive

Opdatering 2022: Nu kan byggeri i Elværkskvarteret i Skive sættes i gang. Tirsdag d. 28/6 godkendte Skive Byråd lokalplanen for den vestlige del af kvarteret mellem Skive Å og Brårupgade. Her vil entreprenør Kaj Ove Madsen, Skive, bygge to fire blokke med lejligheder, to på fem etager og to på seks etager.

Hovedprojekt
Delprojekt(er)
  • BigBlue Skive, Elværkskvarteret - etageboliger
Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.25