Skærbæk Skole

Skærbæk, Danmark

Fase
Forberedelse
Budget
90 mio. kroner
Størrelse
6.000 kvm.
Kategorier

Den eksisterende distriktsskole i Skærbæk, nord for Tønder, er ikke længere tidssvarende, og derfor besluttede kommunalbestyrelsen i Tønder i juni 2016 at bygge en ny folkeskole inden for en anlægsramme på 90 mio. kroner.

I februar 2018 blev det offentliggjort, at Friis & Moltke er valgt som totalrådgiver i samarbejde med Møller & Grønborg, FM Bygningsdrift, Rummets Sprog samt Tækker Rådgivende Ingeniører.

Den nye skole skal opføres på en bar mark sydvest for Skærbæk Fritidscenter og får en kapacitet på omkring 575 elever. Byggeriet får et areal på cirka 6.000 kvadratmeter og skal rumme elever fra 0. til 9. klasse.

Skolen bygges i to etager og indrettes med et observatorium øverst, som bliver frit tilgængeligt for offentligheden. Bebyggelsen disponeres med klynger i to fløje og et stort samlende torv i midten, hvor der bliver god plads til leg og læring.

Materialerne er træ, beton og tegl.

 

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Tilføj din virksomhed som deltager på dette projekt. Dette er en gratis service. Din virksomhed vil først blive vist på listen efter den er blevet godkendt.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.155