23948sdkhjf

Skærbæk Skole

Skærbæk, Danmark

Kontrakt
Fagentreprise
Fase
Udbud
Budget
76.640.000 kr.
Størrelse
6.000 kvm.
Adresse
Kagebøl
6780 Skærbæk
Kategorier

Den eksisterende distriktsskole i Skærbæk, nord for Tønder, er ikke længere tidssvarende, og derfor besluttede kommunalbestyrelsen i Tønder i juni 2016 at bygge en ny folkeskole inden for en anlægsramme på 90 mio. kroner.

I februar 2018 blev det offentliggjort, at Friis & Moltke er valgt som totalrådgiver i samarbejde med Møller & Grønborg, FM Bygningsdrift, Rummets Sprog samt Tækker Rådgivende Ingeniører. Byggeriet føres i fagentreprise, og udbudsbekendtgørelsen er offentliggjort i september 2018.

Den nye skole skal opføres på en bar mark sydvest for Skærbæk Fritidscenter og får en kapacitet på omkring 575 elever. Byggeriet får et areal på cirka 6.000 kvadratmeter og skal rumme elever fra 0. til 9. klasse.

Skolen bygges i to etager og indrettes med et observatorium øverst, som bliver frit tilgængeligt for offentligheden. Bebyggelsen disponeres med klynger i to fløje og et stort samlende torv i midten, hvor der bliver god plads til leg og læring.

Materialerne er træ, beton og tegl.

Den nye skole består af 2 teglbeklædte længer i 2 etager, der retter sig mod det åbne landskab. De 2 længer indeholder skolens hjemområder og specialfunktioner.

Skolens fællesområde spændes ud mellem de 2 længer og åbner sig med store glaspartier mod det foranliggende åbne marsklandskab.

Bygningen fremstår som en samlet bygningskrop, der er sammensat af de 2 længer og mellembygningen. De 2 længer indeholder undervisningslokaler, åbne studiearealer, fagområder til Krea og Science, toiletter og garderobe, administrationsområde, personaleområde med toiletter og bad samt servicefunktioner. Mellembygningen indeholder fagområder til Krea og Science, toiletter og garderobe, administrationsområde, personaleområde med toiletter og bad samt servicefunktioner.

Mellembygningen indeholder fagområder til Musik og Mad, pædagogisk læringscenter (PLC) samt skoletorv med scene og samlingstrappe.

Bygningen suppleres med en renovationsstation, et koldt lager samt skur til legeredskaber.

 

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Produkter og løsninger
Er jeres produkt eller løsning anvendt? Tilføj nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.116