23948sdkhjf

Ny Retspsykiatri Sct. Hans

Roskilde, Danmark

Kontrakt
Fagentreprise
Fase
Udførelse
Budget
700 mio. kr.
Størrelse
21.000 kvm.
Start
2018
Slut
Foråret 2021
Adresse
Boserupvej
4000 Roskilde
Kategorier

Region Hovedstadens Ny Retspsykiatri Sct. Hans i Roskilde er et 20.700 kvm stort nybyggeri med 126 patientstuer fordelt på fire sengeafdelinger samt blandt andet ankomsthus, personalefaciliteter og motionsfaciliteter.

Byggeriet er projekteret af et totalrådgiverteam med KHR Architecture i spidsen, som vandt arkitektkonkurrencen tilbage i 2013. 

Nybyggeriet opføres som et kompakt og lavt byggeri, der trykker sig ned i det kuperede terræn ind mod Roskilde Fjord. Byggeriet er disponeret, så patienterne fra mange steder vil have udkig over fjorden eller til indre haverum. 

Den nødvendige sikring af det retspsykiatriske anlæg er fra arkitekternes side integreret i projektet, så foranstaltningerne ikke vil fremstå synlige udefra. Byggeriet omkranses af en 4,5 meter høj perimeter, som langt overvejende består af bygningsfacader med vinduer, som blot ikke kan åbnes. 

Byggeriet opføres i 16 fagentrepriser.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.216