23948sdkhjf

Valdemars Have - boliger

Aarhus, Danmark

Kontrakt
Totalentreprise
Fase
Udførelse
Størrelse
13.000 kvm.
Start
2017
Slut
2019
Adresse
Valdemarsgade
8000 Aarhus
Kategorier

En klynge af udtjente kommunale administrationsbygninger er jævnet med jorden i Valdemarsgade i Aarhus. I stedet opfører Casa 125 ejerboliger fra 64 til 158 kvadratmeter med et samlet etageareal på 13.000 kvadratmeter.

Projektet er tegnet af Schmidt Hammer Lassen og består af 106 lejligheder af varierende størrelse - fra mindre 2-værelses til store penthouse-boliger med egen tagterrasse.

Grunden er placeret midt i en eksisterende karrebebyggelse, og hensigten er at skabe en unik byhave med et grønt fælles frirum for bebyggelsens beboere, og for de mennesker som færdes i kvarteret.

Den eksisterende stiforbindelse langs nordsiden af grunden erstattes af en ny slynget sti/rampe til offentlig gennemgang fra Lønvejen til Valdemarsgade.

Casas nye byggeri bliver nærmeste nabo til det tidligere kasernehospital fra 1880, som omdannes til 22 almene familieboliger.

Centrale aktører
Er din virksomhed central aktør i projektet? Tilføj den nu.

Dette er en gratis service. Tilføj din virksomhed som deltager på projektet. Din virksomhed vil efterfølgende blive vist, hvis den godkendes som central aktør.

Indlæg fra arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer
Er I med i projektet? Tilføj et indlæg nu.

Du skal logge ind for at fortsætte

Log indBliv medlem
Tilføj billeder eller videoer til projektet

Send til en kollega

0.172