23948sdkhjf

Udbud er flyttet til Projektagenten

Udbud er nu blevet til Projektagenten.dk
 
Vi har optimeret udbudssiden og i stedet skabt det digitale værktøj Projektagenten. Et værktøj, der gør det endnu lettere for dig at finde udbud, projekter og referater i Danmark. Udbudssiden er derfor flyttet til Projektagenten.dk.
Vi vil her understrege, at du fortsat har adgang til samme udbud og de samme søgekriterier som før – men nu med et bedre overblik.
Du kan tilgå samme funktioner som før via www.projektagenten.dk 

 

Hvad er Projektagenten?
Projektagenten er et digitalt værktøj, hvor du let kan søge og få overblikket over alle projekter, udbud og referater i Danmark. Med Projektagenten har du flere funktioner, der kan hjælpe i hverdagen med at søge nye forretningsmuligheder. Du kan du oprette favoritlister og gemme søgninger via søgeagenter. Du kan skræddersy notifikationer, så du altid er opdateret på de projekter, udbud og referater du har fundet interessante.  

 

Er Projektagenten inkluderet i mit abonnement?
Som abonnent på Licitationen har du automatisk adgang til et basisabonnement på Projektagenten, hvor du kan tilgå udvalgte funktioner (samme funktioner som på udbudssiden). Du skal blot logge ind med samme brugernavn og adgangskode, som du bruger til at logge på Licitationen.

 

Hvordan logger jeg ind på Projektagenten? 

Du kan logge ind på Projektagenten med det samme brugernavn og adgangskode, som du bruger til at logge på Licitationen. 

Har jeg adgang til udbudssøgning på Projektagenten?
Med Projektagenten kan du søge på de samme udbud med de samme funktioner som før. Vi har blot gjort det nemmere for dig at søge relevante udbud frem med overskuelige og nuancerede søgekriterier. Derudover har vi gjort din arbejdsproces nemmere med et intuitivt og enkelt design.
 
Hvad ændrer det for mig?
Overflytningen af udbudssiden til Projektagenten ændrer kun én ting for dig. Fremover skal du søge på udbud fra den nye hjemmeside - Projektagenten.dk.  
 
Lær mere om Projektagenten her.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på projektagenten@nordiskemedier.dk 

Send til en kollega

0.094