23948sdkhjf

Udbud er flyttet til Projektagenten

Udbud er nu blevet til Projektagenten.dk
 
Udbudssiden er nu blevet til det digitale værktøj Projektagenten. Et værktøj, der gør det endnu lettere for dig at finde bygge- og anlægsprojekter i Danmark. Udbudssiden er derfor flyttet til Projektagenten.dk.
Vi vil her understrege, at du fortsat har adgang til samme udbud og de samme søgekriterier som før – men nu med et bedre overblik.


Du kan tilgå samme funktioner som før via www.projektagenten.dk 

 

Hvad er Projektagenten?

Projektagenten giver dig Danmarks bedste digitale værktøj til overvågning af danske bygge- og anlægsprojekter. Her får du det komplette overblik over potentielle forretningsmuligheder og indblik i alle faser af projektet – lige fra første skitsering til det færdige resultat. Samtidig kan du let overvåge dine favoritprojekter og søgninger med skræddersyede notifikationer - og få de seneste nyt om projektet leveret direkte i din indbakke.

Med Projektagenten får du altid den relevante information og overblik over, hvornår du skal byde ind på det gældende projekt. Vores hold af researchere finkæmmer og kvalitetssikrer alle bygge- og anlægsprojekter i Danmark med opfølgende interviews af projektets aktører, for at sikre dig relevant og troværdig information.

Er Projektagenten inkluderet i mit abonnement?
Som abonnent på Licitationen har du automatisk adgang til et basisabonnement på Projektagenten, hvor du kan tilgå udvalgte funktioner (samme funktioner som på udbudssiden). Du skal blot logge ind med samme brugernavn og adgangskode, som du bruger til at logge på Licitationen.

Hvordan logger jeg ind på Projektagenten? 
Du kan logge ind på Projektagenten med det samme brugernavn og adgangskode, som du bruger til at logge på Licitationen. 

Har jeg adgang til udbudssøgning på Projektagenten?
Med Projektagenten kan du søge på de samme udbud med de samme funktioner som før. Vi har blot gjort det nemmere for dig at søge relevante udbud frem med overskuelige og nuancerede søgekriterier. Derudover har vi gjort din arbejdsproces nemmere med et intuitivt og enkelt design.
 
Hvad ændrer det for mig?
Overflytningen af udbudssiden til Projektagenten ændrer kun én ting for dig. Fremover skal du søge på udbud fra den nye hjemmeside - Projektagenten.dk.  
 
Lær mere om Projektagenten her.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på projektagenten@nordiskemedier.dk 

Send til en kollega

0.062