23948sdkhjf

Luftrenserne OY-10, OY-20 og OMY-10, OMY-20

Sælges
Udløber
20. juni 2025
Stand
Ny

Moderne, effektiv og miljøvenlig teknologi til rensning af fedt og lugt i storkøkkenventilation

Fedtreduktion
Ozongeneratorerne fra O3-technology reducerer fedtet i luftkanalerne. Ozonet omdanner fedtet i luften til kuldioxid og vand samt en lille smule polymeriseret fedt som forlader kanalen som små støvpartikler. Polymeriseret fedt er helt nedbrydeligt. Når luftkanalerne er renset, kan ozon holde dem helt fri for fedt, så rensning af kanaler helt kan undværes.

Lugtbelastning
Ved al slags madlavning skabes mados/lugt. Disse substanser forlader kanalen i gasform og sætter sig derfor ikke i et konventionelt filter. Lugten fra mados fordeler sig gennem ventilationskanalerne og ud til omgivelserne. Med ozonudstyret fra O3-technology reduceres disse lugte til et minimum. Gennem ozon nedbryder lugtmolekylerne til vand, ilt og kuldioxid.
For at sikre, at nedbrydningen af lugtstoffer sker effektivt, kræves en reaktionstid på mindst 2 sekunder. Dette indebærer at afkastluftkanalens længde skal beregnes. Hvis lufthastigheden fx er 4 m/s, ved højeste ventilator-hastighed, skal kanalens længde være mindst 8 meter.
Bakteriereduktion
I ventilationskanalerne opbygges et lag af bakterier som ikke er godt at få ned i køkkenet. Ozongeneratorerne eliminerer effektivt alle typer af bakterier. Risikoen for bakterieforurening gennem køkkenventilationen reduceres derved til et minimum.

Brandsikkerhed og tilsodning
Ozongeneratorerne renser den fedtholdige luft og forhindrer fedtansamlinger i køkkenets luftkanaler. Dette reducerer kraftigt brandfare og forhøjer levetiden på ventilationssystemet.
Fordele ved drift af ozongeneratorer fra O3-technology i storkøkkenet
Kombination ozongeneratorer og miljø er perfekt for dig som værdsætter sikkerhed, besparelser samt et godt miljø.
Ozon er en gas bestående af iltatomer, i ozon indgår tre iltatomer i en molekylær forbindelse (O3). I luften findes ilt normalt i en forbindelse af to iltatomer (O2). Ozon har kort levetid og omdannes igen til ilt umiddelbart efter den er dannet.. Halveringstiden er ca. ½ time. Når ozon gendannes til ilt opstår der ingen farlige biprodukter.

At genanvende varme fra storkøkkener har altid været et problem p. g. a. for meget fedt i luften. En installation af
O3-technology gør det muligt at genanvende varmen fra køkkenet via en varmeveksler. O3-technology er perfekt for dig som værdsætter sikkerhed, besparelser samt et godt miljø.
Ozongeneratorerne er ikke særlig energikrævende. Og der kræves ingen andre forbrugsartikler i forbindelse med anvendelsen.


Sælger
Alfa Instruments K/S

Alfa Instruments K/S
Danhaven 16
2500 Valby
Danmark

John E Larsen
Telefon: +45 70251720


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.19