23948sdkhjf

Ny Esab Origotig 4300iw TA24 AC/DC TIG anlæg - 430 amp.

Sælges
Stand
Ny
Referencenr.
14021552
Danmark
Stand: Ny. Ampere: 430. Køling: Vandkølet. Oprindelsesland: Sverige. Origo™ Tig 4300iw AC/DC strømkilden leverer en perfekt og stabil lysbue i både AC og DC drift og kan arbejde med alle typiske metaller til AC svejsning inkl. aluminium, aluminiumslegeringer og magnesiumlegeringer. Typiske metaller for DV svejsning er almindeligt og rustfrit stål, samt kobberlegeringer.

Origo™ Tig 4300iw AC/DC har QWave™ funktion, som optimerer AC strømmen til at levere en blød lysbue og minimere støjniveauet – uden at gå på kompromis med svejseresultatet.

True AC rating måler løbende den aktuelle AC strøm, og sikre at maskinen levere den ønskede effekt.

Origo™TA24 AC/DC betjeningspanel dækker over alle de nødvendige funktioner for TIG AC/DC og MMA AC/DC svejsning – præsenteret på et brugervenligt MMC panel.

AC Balance er indstillingen til at kontrollere lysbuens rensning og indtrængning og AC Frekvens anvendes til at kontrollere lysbuens bredde. Panelet har også indstilling til forvarmning af elektroder – med mulighed for at anvende forskellige elektrode former – hvilket resulterer i en bedre start og forlænger elektrodens levetid.

Leveres med 4 meter XCT-400 svejseslange, stelkabel og 4-hjulet vogn.Sælger
Sandfeld A/S

Sandfeld A/S
Birkegårdsvej 2
7400 Herning
Danmark

Hans Sandfeld
Telefon: +45 97117722

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.312