23948sdkhjf

Envotherm Spildevandsanlæg

Sælges
Udløber
26. maj 2023
Stand
Ny

Med Envotherms’s E•MVR teknologi, reducerer du din spildevandsmængde med 95-99%.

Har din virksomhed en produktion, der benytter vand til behandling eller rensning af dine emner? Så har Envotherm løsningen til dig, der ønsker at genanvende ressourcer og undgå unødvendig bortskaffelse af industrispildevand. Visionen bag anlægget er at bidrage til den grønne omstilling samt reducere omkostningerne gennem vores innovative og driftssikre spildevandsanlæg.

Med vores Envotherm Inddamper sikre du din virksomhed den mest effektive spildevandsbehandling med markedets laveste energiforbrug. Grundlæggende er alle vores løsningsmuligheder bygget på at minimere affald og maksimere profitter.

 

Mindre spild og mere rent vand

-          Betyder minimerede omkostninger

-          Reducerer din spildevandsmængde med 95-99%

-         Reducerer CO2 udslip

-          Genbrug ressourcer, i nogle tilfælde, kan ressourcer der udskilles fra vandet genbruges.

         

Teknologien bag:

Varmeveksler – opfindsomheden bag systemet er genbrugen af den udgående damp til opvarmning af det indkommende spildevand. Derved opnås reduktionen af energiforbruget med op til 66% i forhold til konkurrenterne.

Fordampningsprocessen- Koncentreret destillat, klar til bortskaffelse uden yderligere behandling.

Øget mængde af rent vand – Systemet øger mængden af rent vand betydeligt – klar til genanvendelse i din produktion uden yderligere omkostning ved behandling.

Reducerede bortskaffelsesomkostninger – Det endelige afflad går gennem en raffineret destillationsproces som reducer bortskaffelsesomkostningerne betydeligt. Omkostninger som kun kan forventes at stige de kommende år.

ZLD – ZLD står for Zero Liquid Discharge som er en betegnelse for en spildevandsteknologi hvori alle forureninger bliver sorteret fra vandet og intet vand går til spilde. Vandet kan i stedet genbruges igen og igen.
Sælger
Envotherm A/S

Envotherm A/S
Lysbjergvej 12
6500 Vojens
Danmark

Anders Hedeby Sørensen
Telefon: +45 73650900

Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.188