23948sdkhjf

Comprag skruekompressor, AV5510

Sælges
Stand
Ny
Danmark

Comprag A-seriens kompressorer er olie-injicerede skruekompressorer, der er designet til kontinuerlig og effektiv produktion af trykluft i industrianlæg. De er kompakte, logisk opbygget og meget nemme at bruge.

 

Egenskaber:

  • Lave driftsomkostninger
  • Intet elektrisk energiforbrug under tomgang
  • Konstant systemtryk
  • Ingen pulsering og trykfald
  • Lavt maksimal systemtryk
  • Mindre trykluftlækage
  • Konservering af elektrisk energi pga. intet overtryk i systemet

 

Comprag AV serien er blevet udviklet til  at have en optimal balance mellem ydelse, energibesparende løsninger og øgede serviceintervaller for at reducere dine driftsomkostninger.

 

Konventionelle skruekompressorer er ikke i stand til at skifte imellem driftstilstande i forhold til værkstedets eller fabrikkens nuværende behov for trykluft.

Pga. de konstante skift i mellem drift og tomgang, bruger konventionelle skruekompressorer konsekvent store mængder strøm når de er tændt.

Comprag AV kompressorer er forsynet med en frekvensomformer til kontinuerlig styring af kompressoroutput i henhold til det aktuelle behov for trykluft.

De forsyner et anlæg med den nødvendige mængde trykluft i et givet øjeblik og ved et konstant indstillet tryk, mens de kun bruger så meget elektrisk energi, som der er behov for trykluft.

Denne driftsform sparer så meget energi som muligt.

 

Comprag AV serien af kompressorer er mest effektive i klassen.

 

Specifikationer:

Effekt 55 kW Max arbejdstryk 5-10 bar Kapacitet 7,7 m3/min Nominel spænding 3 faser / 380 V / 50 Hz Lydtrykniveau 75 dB(A) Tilslutning 1 1/2" Dimensioner LxBxH 1650 x 1100 x 1730 mm Vægt 1190 kgSælger
SurfaceShop.dk ApS

SurfaceShop.dk ApS
Højmarken 23
5492 Vissenbjerg
Danmark

Keld Thomassen
Telefon: +45 70 238 338

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.235