23948sdkhjf

Automatisk tømning af poser og sække

Sælges
Udløber
7. juli 2021
Stand
Ny
Producent
Gibotech A/S

Få tømt sække og poser automatisk med en robotløsning fra GIbotech og skån dine medarbejdere for tunge løft og ensidigt, gentagende arbejde. 

GiboBag er udviklet til at optimere din produktion, så dine medarbejdere kan koncentrere sig om mere værdiskabende opgaver. Samtidig optimeres arbejdsmiljøet, så der er færre arbejdsskader og sygemeldinger. 

GiboBag er en automationsløsning, der er baseret på kendte teknologier, anerkendte mærker og erfaringer fra tidligere projekter. 

Vil du vider mere?? Så kontakt;

Kenneth Pedersen, kep@gibtoech.dk, 20 66 35 04.

GiboBag er den del af GiboSmartSolutions. GiboSmartSolutions er et bibliotek samlet af tidligere byggede automationsløsninger og baseret på mange års erfaring med automatisering. Erfaringen er opbygget gennem en lang årrække med skræddersyede kundekrav om proces- og produktionsoptimering, fabriksflow, value for money, ROI, aftersales og service. Løsningerne i GiboSmartSolutions vil ofte være baseret på en modultankegang, så man kan købe en enkelt robotcelle eller sætte flere moduler sammen til en samlet løsning, fx med eller uden mobil robot eller CNC maskine.
Sælger
GIBOTECH A/S

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark

Kenneth Pedersen
Telefon: +45 20663504
Fax: +45 65959449


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.157