23948sdkhjf

Ovnkoncept fra Ceetec

Sælges
Udløber
14. maj 2021
Stand
Ny
Producent
Ceetec

Ceetec har produceret maskiner til overfladebehandling af træemner i 50 år, og med vores nyudviklede Ceetec Ovnkoncept kan du for første gang få en samlet og komplet Turn-key løsning der imødekommer træindustriens krav til ensartet kvalitet og effektiv produktion.

Vi har sat baren højt med udvikling af tre forskellige ovntyper. En tunnel-, tvær- og etageovn. De tre ovntyper sikrer en løsning til ethvert produktionsbehov og tilgængeligt produktionsareal.

Markedets mest fleksible og brugervenlige løsning
Ovnkonceptet er markedets mest fleksible og brugervenlige løsning. Konceptet er baseret på ”plug and play”, ligesom du kender det fra vores malemaskiner. Det er et grundlæggende princip, at en Ceetec-maskine er simpel og let af betjene. Softwaren er intuitiv med mulighed for at gemme indstillinger og programmer. Vi leverer naturligvis komplet linjeintegreret software, ligesom vi kan integrere andre maskiner i styringen.

Testet og klar til produktion
Ovnmodulerne monteres og testes på fabrikken i Danmark inden afsendelse. Modulerne leveres naturligvis samlet. Det giver en kort installationstid, og det gør det nemt at komme i gang med produktionen i din virksomhed.

Optimeret tørreproces
Alt efter behov kan du vælge mellem en tunnel-, tvær- eller etageovn. Har du brug for det, kan de tre varianter kombineres. Fælles for de tre typer ovne er en optimeret tørreproces, som sker gennem en kombination af IR- og jetdyseteknologi.

Smart teknologi sikrer høj oppetid
Styresystemet sikrer adgang udefra med en VPN opkobling, så service, udvidelser og softwareopdateringer kan foretages af Ceetec uden at forstyrre din produktion. Den smarte teknologi sikrer, at din Ceetec-maskine altid kører med høj oppetid.

Vidste du at…?
Ceetec har et testcenter i et rigtigt produktionsmiljø, hvor vi kan teste dine emner sammen med din lakleverandør? Testcentret sikrer, at vi sammen finder den optimale løsning til lige præcis din produktion.

Vil du vide mere...?
Ring til os på  64 42 14 73 og lad os hjælpe dig i mål med dine maleopgaver.
Sælger
Ceetec A/S
Industrivej 7
5580 Nørre Aaby
Danmark

Janni Frandsen
Telefon: +45 64421473
Fax: +45 64421472


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.157