23948sdkhjf

Armklipper Til Kompakttraktor | GreenTec Scorpion 330 & 430 S

Sælges
Udløber
17. januar 2022
Stand
Ny
Producent
GreenTec
Model
Scorpion 330 & 430 S

GreenTecs Scorpion-serie af armklippere er baseret på mere end 30 års erfaring i branchen. Scorpion-serien har mange innovative løsninger, der øger kapaciteten og aflaster brugeren. Maskinerne produceres i et funktionelt og enkelt design, der skaber gunstige betingelser for både omgivelserne og bundlinjen.

 

I 2019, fik Scorpion-serien tildelt en sølvmedalje i innovation af Agritechnica kommissionen. Det er en af de ypperste anerkendelser, indenfor maskiner til vedligeholdelse af grønne områder.

 

Scorpion-serien kan anvendes på alle årstider, da vi tilbyder et kæmpe udvalg af hydrauliske redskaber til græs-, hæk- eller hegnsklipning.

 

Der er i alt 3 serier af Scorpion armklippere, der varierer i rækkevidder, minimum egenvægt på køretøjet, udstyr og redskabssortiment.

 

Scorpion 4-serien består af 2 forskellige modeller: 330 S og 430 S. Begge modeller kan enten leveres som front- eller bagmonteret. Den lave transporthøjde på 1,22 m sikrer et perfekt udsyn specielt ved frontmontering.

 

Scorpion 330 & 430 er de mindste modeller i hele Scorpion serien og er særdeles velegnet til mindre køretøjer, såsom kompakttraktorer, læssemaskiner og redskabsbærere. Det eneste der kræves, er en minimum egenvægt på 1.500 eller 2.000 kg, afhængig af model.

 

Den lille størrelse gør Scorpion 4-serien ideel til områder med begrænset plads, såsom græsklipning ved fortove og cykelstier eller hækkeklipning i boligområder og haver. Armen kan foldes helt sammen, så man kun har en transportbredde på 1,8 m for Scorpion 330 eller 2,2 m for Scorpion 430.

 

Der er 155º hydraulisk drej af armen som giver mange anvendelsesmuligheder, såsom klipning foran, bagved og endda under køretøjet. Man kan også række henover en hæk for at klippe grenene på den anden side.

 

Armklipperne har vandrette rækkevidder på 3,3 eller 4,3 m, så man kan nå græsset i vejrabatten eller små bakker. De vertikale rækkevidder er på 4,8 eller 5,5 m, hvorved armklipperne kan anvendes til hegnsklipning.

 

Læs mere om mulighederne med Scorpion armklipperne på vores webside og indhent et tilbud.
Sælger
GreenTec A/S
Merkurvej 25
6000 Kolding
Danmark

Nicolai Pedersen
Telefon: +45 20 61 62 86


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.235