23948sdkhjf

Industri luft-luft varmepumpe giver billig varme

Sælges
Udløber
22. oktober 2022
Stand
Ny
Producent
ThermoNova
Model
KITA AIR L66

Varme til lavpris!
Vores samfund skal elektrificeres over den næste generation for at sikre verdens klimamål. Derfor er energiafgifterne løbende nedreguleret i forhold til tidligere tiders uligt høje el-afgift, og PSO-afgiften på strøm nedtrappes de kommende år. Med de lave elpriser kombineret med KITA luft-luft-varmepumpens imponerende effektivitet opnås den absolut laveste varmepris.

Uovervindelig totaløkonomi
Ud over en enkel og billig installation er KITA Luft-luft den absolut billigste varmekilde til store rum og haller. Med KITA Luft-luft er varmeprisen lavere end de billigste fjernvarmeværker.

Simpel installation
Med luft-luft-systemet undgås installation af et vand­båret varmeanlæg i nybyg eller ved konvertering fra gas- eller oliekaloriferer (fyr). Tilslutningen mellem luft-luft-varmepumpens ude- og indedel er enkel og billig. Installationsprisen er under halvdelen af et tilsvarende luft-vand-varmepumpeanlæg, fordi en luft-luft-varmepumpe afleverer varmen direkte i luften, og derfor spares buffertank, varmerør i bygningen og enten kaloriferer, radiatorer eller strålevarmepaneler.

Læs meget mere
Sælger
ThermoNova

ThermoNova
Ejdrupvej 46
9240 Nibe
Danmark

Mads Hougaard
Telefon: +45 60608397


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.156