23948sdkhjf

Endeavour - bore/savestation fra FICEP

Sælges
Udløber
17. januar 2020
Stand
Ny
Producent
FICEP
Årgang
2019

ENDEAVOUR er en CNC-styret bore- og savestation til rør og bjælker. Med 3 uafhængige, og enormt stærke, spindler og automatisk værktøjsskifte, kan denne maskine virkelig effektivisere produktionen. Den tilbyder boring, tapping, fræsning, scribing, undersænkning, markering og savning med båndsav.

ENDEAVOUR kan opsættes med både savestation eller copingstation, så den tilpasses til dine produktionsbehov. Selvom maskinen gøres multifunktionel kræver styringen stadig kun ét CNC-system for maksimal effektivitet.

Maskinen er udstyret med 3 uafhængige spindler med hele 31kW kraft, og boringen udføres med direct-drive teknologi, som kører med så høj RPM, at karbid-bor endelig kan udnyttes med fuld effekt. Desuden har hver af disse spindler en ekstra akse, som giver mange flere muligheder i produktionen. Maskinen benytter laser-sensorer til afmåling af komponenten, og medfører den højeste præcision for boringerne.

Maskinen kan tilpasses netop din produktion igennem forskellige features, størrelser og kapaciteter, og kan som standard fås i 6 varianter.

Med IP Maskinservice har du mere end 20 års serviceerfaring i ryggen både før, under og efter installationen!

IP Maskiner tilbyder finansiering igennem Nykredit Leasing.

Og kontakt IP Maskiner ved interesse i ENDAVOUR eller andre interessante maskiner!
Sælger
IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark

Frederik B. Angel
Telefon: +45 41280428


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.227