23948sdkhjf

Elect

Sælges
Stand
Ny
Producent
BLM GROUP
Danmark

ELECT er en højteknologisk rørbukningsmaskine, som bruges i mange forskellige produktionsvirksomheder over en bred vifte af brancher. Denne maskine kommer i 7 forskellige udgaver, som adskiller sig på deres bukkestyrke. Det mindste maskiner kan håndtere buk på en rørdiameter op til 42mm, og den største maskine kan håndtere en diameter helt op til 150mm.

Maskinen er enormt tilpasningsvenlig med mulighed for at have op til 8 forskellige bukkeværktøjer samtidig, hvilket gør produktionens skifte mellem forskellige rørtyper og diameter nemt.

Maskinen har et minimums-energiforbrug, med enorm bukkekapacitet. Den er elektrisk drevet, som medfører en stille og ren maskine. Desuden er vedligeholdelsen holdt til et minimum, da den hydrauliske drift er erstattet af elektronik.

ELECT opereres med VGP3D-styringsystem, som er brugervenligt og nemt at indstille. Softwaren hjælper til at minimere risikoen for fejl og planlægning af tidsforbrug og køretimer. Import af alle CAD-filer eller rørdata er ligeledes en mulighed.

 

Læs mere om ELECT hos BLM Group 

her

.


Kontakt os
Sælger
IP Maskiner as

IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark

Frederik B. Angel
Telefon: +45 41280428

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.203