23948sdkhjf

Autolakeringskabiner fra SurfaceTechnic

Sælges
Udløber
20. marts 2022
Stand
Ny

Kabinerne fremstilles i standardmål, men kan også leveres efter specialmål nøjagtig efter kundens ønsker og i valgfrie farver.
Opvarmningen sker enten med direkte eller inddirekte gasbrændere, oliebrændere, elpatron eller opvarmning med varmt vand.

Ventilatorene og elmotorerne er alle højeffektive og energibesparende og kan styres over frekvensomformere, hvilket gør kabinerne er velegnede til såvel opløsningsmiddelbaserede lakker som vandfortyndbare lakker. Kabinerne er yderst lydsvage.
Styringen er opbygget med moderne PLC og farveskærm samt elektronisk temperaturstyring for nøjagtig varmeregulering i kabinen.

Kabinerne er CE-mærket og overholder EU maskindirektiverne 2006/42/EC, 2006/95/EC 2004/108/EC samt direktiverne EN 13355 og EN 12215 omkring kabinesikkerhed.

Vi kan tilbyde installationer som turn-key løsninger, hvor også det tekniske udstyr som slibestøvsudsugning, rumventilation og myndighedsbehandligen indgår, idet vi har et mangeårigt samarbejde med førende leverandører af det tekniske udstyr og har herigennem opnået en indgående viden om og erfaring med disse produkter.

Vi kan selvfølgelig også tilbyde autoriseret service og reparation på kabiner og udstyr efterfølgende.

Anlæg leveres kundetilpasset - kundens specielle ønsker er således vores standardløsning. 
Ligemeget hvor lille, stor eller speciel opgaven er, har vi den rigtige løsning - til rette tid og pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud med løsningsforslag. 

 
Sælger
SurfaceTechnic ApS

SurfaceTechnic ApS
Højmarken 23
5492 Vissenbjerg
Danmark

Keld Thomassen
Telefon: +45 40 38 38 38

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.219