23948sdkhjf

Mobil cementblandeanlæg model B1200

Sælges
Udløber
4. marts 2020
Stand
Ny

Gennemtænkt e ektivitet og rentabilitet
fibo intercons mobile bogie-modeller er kompakte og gennemtænkte løs- ninger, der er designet til at give dig den optimale eksibilitet, ydeevne og driftsikkerhed.

Du kan begynde at producere beton kun få timer efter, at blandeanlæg- get er opstillet på byggepladsen. Du behøver kun at tilslutte el, vand og eventuelt udstyr samt fylde sand og grus i siloerne. Og når opgaven er løst, ytter du blot blandeanlægget videre til næste opgave. Blandeanlægget kan trækkes af en traktor eller lignende med en maksimal transporthastighed på 30 km/t, eller det kan transporteres på en lastbil.

Alle vores bogie-modeller er udstyret med et kraftfuldt blandekar i slidstærkt Hardox stål. Blandekaret er forsynet med justerbare blandearme, der har robuste blandeskovle og sideskrabere. Det sikrer, at du får en homogen beton- kvalitet, og at cyklustiden bliver så kort som mulig. Kvaliteten sikres desuden af det integrerede styresystem. Det styrer og overvåger alle processer og tilkoblet udstyr, som for eksempel en båndtransportør og/eller cementsiloer.

En bogie-model er en fordelagtig investering, der hurtigt tjener sig selv ind og giver et afkast. Samtidig er alle sliddele fremstillet i robuste materialer og kan udskiftes enkeltvis, hvilket minimerer driftomkostningerne. Der er også fri adgang til alle blandeanlæggets funktioner, hvilket letter den daglige rengøring, vedligeholdelse og service.

Læs mere her.
Sælger
fibo intercon a/s
Herningvej 4
6920 Videbæk
Danmark

Henrik B. Jeppesen
Telefon: +45 97171666


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.165